Meer dan 25 jaar ervaring

Gratis levering in de Benelux

Professionele kwaliteit

Maatwerk

Over Vedamco

Vedamco is al meer dan 25 jaar partner van de horeca in Nederland, België en Luxemburg. We leveren en onderhouden parasols, overkappingen en zonweringen voor het creëren van een optimaal terras. Bij ons krijgt u kwaliteit: sterke en stevige materialen en een degelijke afwerking. U kunt ons gerust perfectionisten noemen. Daarom monteren we ook alles in eigen beheer en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes voor u is geregeld.

 

 

Vedamco aan het werk

Vragen

We denken graag met u mee!

 

Telefoon: 0031653388065

Telefoon: 0031624339557

E-mail: info@vedamco.nl

Aanvullende informatie

De horecaparasols-specialist

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Horecaparasols zijn onze specialiteit.Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u met een gerust hart uw gasten in de watten leggen. Bent u op zoek naar een horecaparsol? Dan bent u hier op het juiste adres. Vedamco.nl is al meer dan 25 jaar de vaste keuze van de horeca. Neem dus snel vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Vedamco voor een optimaal terras

Elke horeca gelegenheid is anders. En dat is maar goed ook. Vedamco.nl heeft daarom ook een zeer uitgebreid aanbod horecaparasols. Voor elke vraag hebben we een oplossing. Natuurlijk stopt het bij Vedamco.nl niet bij de verkoop. Wij plaatsen de parasols op locatie en zorgen voor eventuele reinigingswerkzaamheden. Mocht het zo zijn dat uw horecaparasol kapot gaat? Geen probleem! Wij komen de horecaparasol repareren. Wanneer dit niet op locatie kan, krijgt u van ons een leenparasol indien voorradig.

Kijk, dat is nog eens service!