Meer dan 25 jaar ervaring

Gratis levering in de Benelux

Professionele kwaliteit

Maatwerk

Horecaparasols Breda

Volgende nieuwsbericht > < < Nieuwsoverzicht

Breda staat bekend om de gezellige en goed bezochte terrassen. Een goed, fijn en drukbezocht terras kan niet zonder professionele horecaparasols. Ze beschermen uw gasten tegen de felle zon en zorgen voor beschutting. Ze geven een eigen identiteit en een unieke uitstraling aan uw café, restaurant, hotel of bar in Breda.

De beste horecaparasols in Breda vindt u bij Vedamco!
Wij weten door onze jarenlange ervaring precies aan welke eisen een goede parasol moet voldoen. Daarom kiezen we alleen voor de beste kwaliteit: sterk, onderhoudsvrij, kleurvast, weerbestendig, waterdicht én veilig. Onze horecaparasols zijn in heel veel formaten en in praktisch alle kleuren te verkrijgen. Met of zonder reclame-opdruk.

Onze tevreden klanten in Breda
We hebben de afgelopen jaren al voor veel partijen in Breda fraaie horecaparasols mogen leveren. Zo werken we onder andere voor:

  • Mexicaans restaurant Popocatepetl
  • Restaurant de Colonie in Breda
  • Wijnhuis Ginneken


Heeft u vragen over horecaparasols in Breda?

Wanneer u nog vragen heeft over de beste horecaparasol oplossing voor uw café, restaurant, hotel of bar in Breda horen we dat graag. neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door onze experts met jarenlange ervaring in het vak!

Vedamco aan het werk

vragen?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Telefoon: 0031653388065

Telefoon: 0031624339557

E-mail: info@vedamco.nl